مشاوره حقوقی رایگان - اذیت کردن از طرف مدیر ساختمان

ما یک واحد از مجتمع 24 واحدی در شمال داریم، در ماه ممکنه یکی دو روز اونجا باشیم، مدیرساختمان خیلی تاکید داشتن که اسباب با اسانسور حمل نشه ولی ما وسیله ای که سنگینی وزن سه نفر ادم رو داشت ولی بار بود با اسانسور بردیم و ایشون بعد این داستان به شدت با ما سر ناسازگاری دارن هر کاری تو واحد انجام میدیم مثل دریل کاری، نصب کولر رفت و امد رو بهانه میکنن و تذکر میدهند در گروه هم اعلام میکنن تا بقیه علیه ما صحبت کنند یا در جریان باشن بیشتر واحد ها خالی هست ولی برای اینکه با ایشون هم سو باشن کارهایی براشون انجام میده که با ایشون بمونن
یکبار هم از طرف صاحب یک واحد که خالی هست پیام داد به ما که شما فلان کار کردید و ما رو اذیت میکنید و از شما راضی نیستیم و .... بعد فهمیدیم صاحب ملک ادم محترمیه و ایشون این پیام ها رو نفرستادن
دیروز مهمان از طرف ما رفت داخل واحد و کولر روشن کرده ایشون گفتن صدا میده ما همون لحظه تعمیرکار بردیم و یک مقدار مورد رو برطرف کرد اکثر همسایه ها گفتن اوکیه موردی نداره ولی باز ایشون تهدید کردن به شکایت و پلیس و... که شما باعث سلب اسایسش همسایه ها هستید
ایا من از نظر قانونی برای این مدل اذیت کردن ایشون میتونم شکایت کنم؟ چون قصد ایشون اینه که ما رو عاصی کنن تا این واحد رو تخلیه کنیم

پاسخ ها :

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
با توجه به فرض سوال بعید هست نتیجه بگیرید همون طور که ایشون نمیتونن نتیجه بگیرن
بهتر است مدیر ساختمان عوض بشه