مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر ساختمان

سلام، ما یک اپارتمان 5 طبقه هستیم. دو طبقه با هم نسبت دارند طبقه پنجم مدیر ساختمان هستند و با طبقه سوم نسبت دارند و همیشه پسران و دخترانشان میهمانشان هستند. 1- همیشه نوه های ایشان در طبقه بالا در ساعات استراحت مزاحم هستند.
2- پشت بام کلا در قبظه ایشان بوده و به عنوان استراحت و محل بازی نوه هایشان استفاده میکند.
3- با توجه به میهمان بودن فرزندانشان بکرات هزینه های مصرف اب و برق ایشان را محاسبه نمیکند.
در اخرین بحث، نوه های ایشان از پشت بام سنگ های بزرگ را به حیاط پرتاب کردند، که باعث برخورد ترکشها به سرم من شد.

پاسخ ها :

شکایت از مدیر ساختمان به دلیل ایجاد مزاحمت ایجاد مزاحمت توسط همسایه تصرف پشت بام در ساختمان قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان