مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت توسط همسایه

سلام همسایه دیوار به دیوارمان که حیاطشان مشرف به منزل ماست جدیدا مرغ و خروس خریداری کرده اند و صدای خروسشان مخصوصا اوایل صبح خواب ما رامختل کرده. با توجه به اینکه چند بار تذکر داده شده ولی اقدامی نکرده اند و سایر همسایه ها هم حاضر به شکایت نیستند آیا این مورد از طریق شکایت قابل پیگیری است؟ و نتیجه میدهد؟
با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید در صورتی که اقدامی نکرد می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید.
اگر در روستا زندگی می کنید شکایت شما نتیجه ای نخواهد داشت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید