با سلام باید رضایت شاکی را اخذ و سپس علیه کلاهبردار واقعی طرح شکایت کنید
از طریق پلیس فتا پیگیری کنید
سلام؛ درست است که شما مسئولیت کیفری ندارید و مجرم نمیباشید لیکن مسئولیت مالی دارید و میبایستی پول را به حساب صاحب اصلی بازگردانید و بعد از آن علیه شخص دستگیر شده اقامه دعوی بنمائید و پول خود را از آن شخص تبهکار دریافت نمائید.
سلام روال به این صورت است که شما پول ان خانم را پس می دهید و ثمن معامله یا عوت اجناس را از خریدار باید مطالبه نمایید
سلام شما می بایست به مرجع توقیف کننده حساب مراجعه نمایید شما باید دلایل خود را ارائه نمایید
با سلام شما نیز می توانید از شخص کلاهبردار شکایت کنید و موضوع را پیگیری کنید.
شما بخاطر آزاد شدن حساب خودتون اینکار میکنید پول شما را باید کلاهبردار پرداخت کنه که یک دعوی دیگه حساب میشه باید طرح بشه
درود بر شما. مبلغ را به شاکی مسترد نمایید و از خریدار شکایت نمایید.به پلیس فتا مراجعه نمایید.
سلام وقت بخیر اگرچه قانوناً در جرم کلاهبرداری مرتبط با رایانه،کلاهبردار مکلف به رد مال است با این حال در رویه مطابق با ماده 148 قانون آیین دادرسی کیفری و ماده 215 قانون مجازات اسلامی،قضات پول واریزی به شخصی که از حسابش کسر شده مسترد میکنند.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.