حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ
وکیل پایه یک دادگستری
پژوهشگر دوره دکتری تخصصی حقوق کیفری و جرم شناسی دانشگاه آزاد قم
دارای مقالات متعدد علمی و تخصصی
مدیر مسئول و صاحب امتیاز فصلنامه علمی حقوق بیمار
سلام و عرض ادب
در هر حال امکان سو استفاده وجود دارد ولی قابل پیش بینی نیست
سلام وقت بخیر
بله مشکلی نیست در صورتی که با ذات شغل شما در تعارض نباشد
فرضا در صورتی که در ارتش فعالیت دارید قطعا نمی تونید در شرکت خارجی و... مشغول به کار باشید
سلام و عرض ادب
اگرچه بچه دار شدن یک امر توافقی هست و در این مورد در قانون چیزی بیان نشده با این حال میتونه از مصادیق عسر و حرج تلقی و زمینه ساز طلاق باشد
سلام و عرض ادب
دختر باکره یا دوشیزه نیازمند اذن پدر برای ازدواج هست با این حال با وجود شرائط دادگاه میتونه به نفع شما اجازه رو صادر کنه
سلام و عرض ادب
سوال شما کمی نامفهوم است متاسفانه
با این حال، به جهت فقدان قصد در بردن خودرو به پارکینگ ظاهرا شما سونیتی نداشتید لذا برای شما منع تعقیب صادر شده است.
طبق قانون مرجع تسلیم درخواست اعاده دادرسی دیوان عالی کشور است با این حال بر اساس دستورالعمل سرپرست اداره کل خدمات الکترونیک قضائی، برای ثبت این درخواست الزاما باید از صادرکننده دادنامه گواهی قطعیت دادنامه اخذ و ضمیمه گردد. لذا اگرچه این اقدام غیر قانونی بوده و خلاف اصول حقوقیست با این حال تا زمان ابطال بند 8 این دستورالعمل، متاسفانه دفاتر خدمات الکترونیک قضائی از پذیرش درخواست خودداری می کنند.
از نظر حقوقی، شخص بالغ دارای اهلیت قانونیست و شخص بالغ طفل محسوب نمی گردد که نتواند طرح شکایت کند لذا اگر شخصی به فرضا دختر 16 ساله ای توهین کند، خود دختر 16 ساله بدون دخالت هیچ کس دیگری می تواند اقدام به طرح شکایت کیفری کند.
به عنوان یک نکته حقوقی باید بدونیم که جرائمی مثل جعل و استفاده از اوراق مجعول همیشه مقدمه ای برای کلاهبرداری هستند و مقام قضایی نمی تواند از منظر تعدد گونه به موضوع بنگرد لذا در صورتی که در پرونده ای محکومیت تعدد برای این جرائم دارید حتما به یک وکیل کیفری خوب مراجعه کنید چون غالبا قابل نقض هستند.
امیر یزدانی
ایمیل:
yazdanylaw@gmail.com
آدرس:
خیابان جمهوری،کوچه 50/1،ساختمان الهیه،طبقه3واحد7