حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ
وکیل پایه یک دادگستری
کارشناسی ارشد حقوق جزا و جرم شناسی
دارای مقالات متعدد علمی و تخصصی
مدیر مسئول و صاحب امتیاز فصلنامه علمی حقوق بیمار
سلام وقت بخیر، شکایت یا عدم شکایت شما یک تصمیم شخصیست با این حال رفع انسداد حساب شما نیازمند اتمام مراحل تحقیقات خواهد بود.
سلام وقت بخیر، نفقه یعنی همین هایی که فرمودید، پول دستی هم برای تامین همین موارد هست
سلام وقت بخیر، اگر فحاشی و ... صورتجلسه شده که نیازی به حضور مامورین نیست در غیر اینصورت مامور چون خود در مقام تحقیق است شهادتش آنچنان معتبر نیست با این حال می تواند برای قاضی علم آور باشد در صورت وثوق در خصوص اثبات بسته به وجود ادله کافی دارد، در خصوص افترا با توجه به اینکه دادخواهی حق شماست وشکایت بعد از یک دعوا رخ داده خیر افترا به نظر به جهت فقدان سونیت قابل اثبات نیست
سلام وقت بخیر، مستونید از باب عسر و حرج دادخواست طلاق رو ثبت کنید
سلام وقت بخیر
تاثیری در رسیدگی به پرونده شما نخواهد داشت
طبق قانون مرجع تسلیم درخواست اعاده دادرسی دیوان عالی کشور است با این حال بر اساس دستورالعمل سرپرست اداره کل خدمات الکترونیک قضائی، برای ثبت این درخواست الزاما باید از صادرکننده دادنامه گواهی قطعیت دادنامه اخذ و ضمیمه گردد. لذا اگرچه این اقدام غیر قانونی بوده و خلاف اصول حقوقیست با این حال تا زمان ابطال بند 8 این دستورالعمل، متاسفانه دفاتر خدمات الکترونیک قضائی از پذیرش درخواست خودداری می کنند.
از نظر حقوقی، شخص بالغ دارای اهلیت قانونیست و شخص بالغ طفل محسوب نمی گردد که نتواند طرح شکایت کند لذا اگر شخصی به فرضا دختر 16 ساله ای توهین کند، خود دختر 16 ساله بدون دخالت هیچ کس دیگری می تواند اقدام به طرح شکایت کیفری کند.
به عنوان یک نکته حقوقی باید بدونیم که جرائمی مثل جعل و استفاده از اوراق مجعول همیشه مقدمه ای برای کلاهبرداری هستند و مقام قضایی نمی تواند از منظر تعدد گونه به موضوع بنگرد لذا در صورتی که در پرونده ای محکومیت تعدد برای این جرائم دارید حتما به یک وکیل کیفری خوب مراجعه کنید چون غالبا قابل نقض هستند.
امیر یزدانی
ایمیل:
yazdanylaw@gmail.com
آدرس:
خیابان جمهوری،کوچه 50/1،ساختمان الهیه،طبقه3واحد7