شرط رسیدگی یافت شدن متهم است در غیر این صورت چنانچه ادله قانونی موجود باشد رای غیابی صادر خواهد شد
درود بر شما؛ متاسفانه چون سرور تلگرام ایران نیست پلیس فتا قادر به شناسایی نشده ناچار خودتان باید پیگیر باشید . موفق باشید.
سلام؛ شکوائیه با عنوان مجرمانه کلاهبرداری رایانهای از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسد.
1: در اصل کلی تنها سایت یا برنامه های قابل ردیابی هستند که سرور آنها داخل کشور باشد. 2.اگر سروری در ایران نباشد چند حالت به وجود می اید الف) یک جرم بدون شاکی می خواهیم رسیدگی کنیم چون هیچ گونه سروری وجود ندارد قابل ردیابی نیست ب) دارای شاکی خصوصی می باشد که شاکی اسکرین شات همراه خود می آورد در این صورت اصطلاحا از شرکت های asp استعلام اخذ می شود و ip فرد مورد نظر اخذ می شود. و از طریق ip اطلاعات اشتراک و داده تا شش ماه اخذ می شود یعنی متوجه می شویم که وارد کدام سایت شده است. ولی هم اکنون به متن پیام ها چه در با وجود اکانت و حذف اکانت قابل دستیابی نیست. و جرائم که هم اکنون کشف می شود اصطلاحا از طریق مهندسی اجتماعی و رصد فضای مجازی می باشد.
سلام وقت بخیر بهتر است در پرونده وکیل معرفی کنید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.