مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه

من سال 79 برای یک شرکت کار کردم به مدت یکسال ولی علی رغم اینکه آن شرکت مدعی بود بیمه برای ما پرداخت کرده ولی بعدا مشخص شد که بیمه ای پرداخت نکرده است.
الان چطور می توانم سابقه مربوطه را به سوابق بیمه اضافه نمایم. آیا امکان پذیر هست. همه دریافتی های حقوق به صورت دستی بوده. فقط شاهد دارم که آنجا کار کرده ام

پاسخ ها :

پرداخت نکردن بیمه توسط کارفرما سابقه بیمه حق بیمه بیمه کارگر بیمه