مشاوره حقوقی رایگان - سابقه بیمه

با سلام
حدود پنج سال در شرکت ... از سال 77 تا 82 کار کرده ام یک سال به صورت بیمه و بقیه ساعتی حالا متوجه شده ام برای سابقه ساعتی باید برای من بیمه منظور میشده که نشده حالا باید چکار کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" کارکرد ساعتی یا پاره وقت و یا صرفاً تحت ذکر عناوینی همچون اضافه کاری بدون پرداخت حقوق در فیشهای حقوقی شامل پرداخت حق بیمه نمی شود .

یک وکیل

سلام. تا جایی که بنده اطلاع دارم سابقه کار پاره وقت مشمول بیمه نمی شود مگر اینکه بخشنامه جدیدی وجود داشته باشد که بنده بی اطلاع هستم.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به اداره کار محل کارتان مراجعه نمایید.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
به موجب قانون کار کلیه فعالیت‌ها و کارهایی که در قبال پرداخت مزد صورت می‌گیرد، یا اشتغال برای دیگری و به نفع دیگری، مشمول قانون کار می‌شوند و نحوه و میزان همکاری تاثیری در این موضوع ندارد برای مشاغل ساعتی و پاره وقت برای هر8ساعت کار باید 1روز سابقه کار منظور شده و حق بیمه ان پرداخت گرددو
بنابراین درصورت عدم پرداخت این مورد میتوانید با مراجعه به اهیات تشخیص اداره کار محل خود و با اثبات ساعات کاری خود درخواست پرداخت حق بیمه خود بوسیله ان شرکت را بنمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
حقوق و مزایایی شما کاملا از طریق اداره کار قابل مطالبه و پیگیری است
بدوا از طریق دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید
سامانه روابط کار ثبت نام کنید
دادخواست تخصصی تنظیم گردد