مشاوره حقوقی رایگان - حق بیمه

سلام خدمت استادان گرامی
بنده آذر 98 یه شرکت استخدام شدم و تا شهریور 99 در اون شرکت مشغول به کار بودم (حدود 9 ماه)
الان متوجه شدم که حق بیمه 4 ماه من پرداخت شده (اردیبهشت- خرداد- تیر- مرداد)
با توجه به اینکه قرارداد تک نسخه ای و دست کارفرما مونده و ازم کاغذ سفید امضا گرفتن بابت عیدی و سنوات، همچنین 3 ماه اول حقوقم رو نقدی پرداخت کردن، شکایتم رو در سامانه جامع روابط کار ثبت کردم برام روز دادرسی تعیین شده، کاری میتونم از پیش ببرم؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام از طریق اداره کار وسازمان تامین اجتماعی پیگیر باشید انشالله به نتیجه می رسید

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام بله
بازرس غیر محسوس تحقیقات میکندو حتی میتوانید از شهادت بقیه کارگران هم استفاده کنید و بنفع شما رای میدهند .حتی بابت گرفتن سفته و قرارداد سفید کار هم میتوانیدشکایت کنید از کارفرما

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره کار وسازمان تامین اجتماعی پیگیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره کار و سازمان تامین اجتماعی پیگیری کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سلام،از طریق اداره کار و تامین اجتماعی پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله کارفرما مکلف است حق بیمه شما را پرداخت نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به استناد شهود و... می توانید از طریق اداره کار شکایت شما به نتیجه خواهد رسید