مشاوره حقوقی رایگان - گزینش استخدام

سلام عرض ادب .. بنده در سال 96 در ازمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه موفق به قبولی شدم اما گزینش قوه قضائیه بدون توجه به مستندات و توضیحات من اینجانب را تایید صلاحیت نکرد و مجبور شدم به دیوان عدالت اداری شکایت کنم دیوان بعد از 8 ماه حکم به نقض رای گزینش و بررسی مجدد داد مصاحبه گرفتن مجددا ولی مجددا همون رای قبلیو استوار کرد .. سوال بنده این است که ایا بنده مجددا میتوانم در دیوان شکایت کنم یا منافات داره با معقوله اعتبار امر مختومه؟ سوال دوم اینکه بنظر شما نتیجه این شکایت احتمالا چه خواهد شد؟؟ ممنونم از شما

پاسخ ها :

گزینش استخدامی قوه قضاییه رد در مصاحبه استخدامی قوه قضاییه دیوان عدالت اداری استخدامی