مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مرکز وکلای قوه قضاییه

با سلام. بنده در سال 98 در مرحله تستی آزمون مرکز وکلا قبول شدم اما در مرحله مصاحبه رد شدم. با توجه به این که رتبه ام زیر 4 هزار بود به مصاحبه مجدد دعوت شدم اما با وجود مصاحبه خوب و اعلام مصاحبه گران مبنی بر این که نمره قبول رو کسب کردم از سوی مرکز پیامک رد مصاحبه دریافت کردم. در مصاحبه مجدد بنا بر این بود که فقط کسانی که رتبه زیر 4 هزار دارن و یا فایل صوتی مصاحبه اول آن ها موجود است به مصاحبه مجدد دعوت شوند. اما کسانی با رتبه بالای 4 هزار و بدون فایل صوتی دعوت به مصاحبه شدن و همون ها هم در مصاحبه قبول شدن. آیا شکایت بنده از دیوان فایده ای دارد؟ این که من در آزمون 99 هم شرکت کردم. آیا این شکایت برای من در آزمون 99 ایجاد مشکل نمیکند؟ چون مرکز وکلا داوطلبان رو تهدید کرده اگر شکایت کنن از آزمون 99 محروم می شوند. ممنون

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
ان شالله موثر باشد تهدید مرکز هم در صورت صحت ، موجه نیست و برخلاف قانون اساسی میباشد