مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

باسلام. بنده پرسنل ناجا هستم که دارای 8%معلولیت خدمتی و 65% معلولیت عادی هستم. که باتوجه به مشکلات پزشکی که در حین خدمت در خصوص اعصاب و روان برایم پیش امد مرا در سال 98 با بند ب ماده 128 بازنشست نمودند. سوالم اینست که بنده بخاطر شرایط شغلی سختی که در پلیس اگاهی داشتم دچار بیماری اعصاب و روان شدید شدم. چون من مسول بررسی اجساد پوسیده و فاسد و افراد فوتی مجهوال الهویه و بررسی کننده اجساد قتل و خودکشی و خودسوزی و فیلم بردار کالبد شکافی اجساد بودم. که در طول خدمت تمام روح و روانم با این شغل بهم ریخته شد. الان با حالی که بازنشست شدم هرشب اجساد و جنازه ها در خواب مرا اذیت میکنند. و من حتی دیگه اعصاب و حوصله خانواده و بچه های خود را ندارم. هروقت میخوام غذا بخورم تمامی اجساد فاسد جلوی چشمم می ایند افکار خدمتی زندگی مرا نابود کردند. حالا من بدبخت و بیچاره چطور از حقم دفاع کنم تا بتوانم خودم را جانباز کنم بلکه لااقل خانواده ام از مزایای جانبازی استفاده کنند. باتشکر

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

می توانید با بیان همین مطالب در خواست تشکیل کمیسیون پزشکی نمائید