مشاوره حقوقی رایگان - احراز جانبازی در حین ماموریت ناجا

احراز جانبازی
بنده پرسنل ناجا که توو ماموریت طرح مهار و توقیف خوردروی خاطی همون خودرو که به دلیل سبقت و سرعت غیر مجاز و انجام حرکات مارپیچ دستور توقیف داشت با من برخورد که توو این حادثه یک عضو از بدن خودم رو طبق نظر کمیسیون عالی شورای پزشکی ناجا از دست دادم که ناجا برای احراز جانبازی قانون داره ماده ی 128 قانون استخدام ناجا که میگه پرسنلی که توو ماموریت دچار سانحه ای شوند که یک یا چند عضو از بدن خود را برای همیشه از دست دهند جانباز در غیر اینصورت معلول خدمتی شناخته میشوند
من طبق نظر کمیسیون خودشون عضوی از بدن خودم رو برای همیشه از دست دادم ولی جانبازم نکردن
معلول خدمتی شدم و بازنشست

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

تشخیص و احراز موارد شهادت و جانیازی موضوع ماده 128 ناظر به موارد تصریح شده در ماده 127 با شورای عالی پزشکی است که در صورت اعتراض میتوانید به دیوان شکایت کنید