مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل معلولیت خدمتی به جانبازی

با عرض سلام. بنده از پرسنل ناجا هستم که در سال 90 طی دستور مقام قضایی و دستور رئیس پلیس آگاهی جهت دستگیری سارق 32 فقره سرقت داخل خودرو، به ماموریت اعزام شدم. در حین دستگیری و فرار متهم به پشت بام، سارق دست راست من را در لابه لای درب خر پشته گذاشته و از ناحیه مچ دستم خرد و شکسته شد. که پس از دستگیری سارق سابقه دار و مداوا بنده به شورای پزشکی اعزام که در نهایت من را معلول خدمتی شناخته و 8% معلولیت خدمتی و غرامت داده شد . در نهایت الان 8 ساله دستم ناقص و از کار افتاده شده. من برای دستگیری سارق سابقه دار رفتم و در حین خدمت و طی دستور قضایی و رئیس اگاهی به ماموریت اعزام شدم. ولی شورای پزشکی به ناحق من را معلول خدمتی اعلام کرد. چکار کنم تمامی شوراهای پزشکی ظالم هستند و حق پرسنل را ضایع می کنند. حالا من چکار کنم تا بتوانم معلولیت خدمتی را به جانبازی تبدیل کنم؟ من را راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

تبدیل معلولیت خدمتی به جانبازی احراز جانبازی در حین ماموریت ناجا جانبازی در حین ماموریت احراز جانبازی معلول خدمتی ناجا جانبازی