مشاوره حقوقی رایگان - قباله در مهریه

با سلام، سه دانگ ‌از خانه شوهرم که طبقه سوم منزل پدرش هست به عنوان مهریه برای من در نظر گرفته شده و مشخصات ملک که از شرق غرب جنوب شمال به کجا هست، کاملا در قباله اومده، سوالم اینه چطور میتونم این سه دانگ رو بفروشم یا بگیرم یا توقیف کنم؟ همسرم معتاده و 4 ماهه من منزل پدرم هستم. و مهریه رو اجرا گذاشتم

پاسخ ها :

فروش سه دانگ ملک به عنوان مهریه توقیف ملک به عنوان مهریه ملک به عنوان مهریه قباله مهریه مهریه