مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

باسلام ملکی شراکت با بردارانم‌ بوده مدارک به نام‌بردارم‌بوده سال 95 با وکالت و اقرارنامه به من واگذار گردید و درقبال سهم ایشون منزلی برایش خریداری نمودیم الان همسربه عنوان‌مهریه ملک توقیف کردن تمامی مدارک از اقساط پرداختی ملک اجاره نامه ملک اقرارنامه وکالت نامه به عنوان‌شخص ثالث چک که ملک براش خریدیم به دادگاه ارائه دادم رای علیه من صادر شد در مراحل تجدید نظر متوجه شدیم نه لایحه دفاعی ومدارک در پرونده نیست ذهنیت ایجاد شده قاضی چگونه رای صادر کرده آیا می‌شود قاضی را پیگیری قانونی کرد و رای قاضی هم یک رای بسیار جانبدارانه هست لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق دادسرای انتظامی قضات پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود از طریق دادسرای انتظامی قضات میتوانید طرح شکایت نمایید