مشاوره حقوقی رایگان - شاکی روی حسابم دارم

سلام
من روی یکی از حساب هام شاکی اومده، الان حدود 2 ماه میگذره ولی هیچ گونه ابلاغیه ای دریافت نکردم حتی در سامانه ثنا، شاکی یه شهر دیگه هست و من دسترسی بهشون ندارم، تمام تراکنش هام و هم چک کردم ولی هیچ پولی واریز نکردن، الان باید چیکار کنم؟ آیا ممکنه منصرف شده باشه؟ یا باید بیشتر صبر کنم؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

باید به بانک مراجعه و سوال نمایید که به دستور کدام شعبه حساب شما مسدود شده و بعد به همان شعبه دادگاه مراجعه و جویای علت شوید