مشاوره حقوقی رایگان - سرمایه گذاری در ارزهای دیجیتال

با سلام و خسته نباشید. ببخشید من حدود 10سال است در حوزه ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری کردم و با زحمت الان سرمایه ام 10 میلیارد شده است که بصورت دلار در صرافی خارجی است میخواستم بدونم الان اگر به صرافی ایرانی انتقال دهم و بعد تبدیل به ریال بکنم و واریز به حساب بانکی بکنم مشکلی از جمله مسدودی حساب و غیره از طرف بانک و دولت برایم پیش نمی اید. چون تا بحال در بانک ایران بیشتر از 100 میلیون موجودی نداشته ام که اونم در این چند سال سرمایه گذاری در ارز دیجیتال کرده ام. با تشکر از شما.

پاسخ ها :

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

با سلام میتوانید مستقیما مواردی را که با ریال خرید می‌زنید را با ارز دیجیتال خرید کنید البته این روش کار کردن جدیدا دارم میبینم که بعضا افراد این کار را می‌کنند و تا زمانی که مشکلی ایجاد نشده توافق طرفین معتبر است

محمدیار ابراهیمی

جناب آقای محمدیار ابراهیمی:

موارد حقوقی خود را در زمینه ارزهای دیجیتال با ما درمیان بگذارید 09172167425