سلام با توجه به توضیحات شما ، جرم خیانت در امانت نیست . جهت ارائه راهکار قضایی مناسب نیاز به گفتگو و بررسی مفاد ظهر سفته و جزئیات موضوع است
با سلام می توانید در دادگاه دفاعیات خود را مطرح کنید. در پرونده های کیفری روند رسیدگی بدین شرح است که با ثبت شکایت در دفتر خدمات قضایی پرونده به دادسرا ارسال می شود و معاونت ارجاع، پرونده را به مراجع انتظامی و برخی مواقع به شورای حل اختلاف ارجاع می دهد بعد از تشکیل پرونده و اخذ اظهارات طرفین در مراجع انتظامی و یا شورای حل اختلاف پرونده جهت ادامه رسیدگی به دادسرا ارسال می شود و در زمان ارجاع به شورا سعی به صلح و سازش خواهد شد بعد از ارسال پرونده به دادسرا بعد از تعیین شعبه اول شاکی احضار می شود و اظهارات و دلایل اخذ می شود اگر دلایل کافی باشد مشتکی عنه به عنوان متهم احضار می شود و اگر دلایل کافی نباشد ممکن است مشتکی عنه به عنوان مطلع احضار شود بعد از آن و تفهیم اتهام اظهارات و دفاعیات متهم اخذ می شود اگر اتهام وارد باشد قرار تأمین مناسب وثیقه و یا ضمانت و... اخذ می شود و اگر بازپرس یا دادیار اتهام را وارد بداند با صدور قرار جلب به دادرسی پرونده را جهت رسیدگی به دادگاه کیفری ارسال می کند و اگر دلایل کافی نباشد منع تعقیب صادر می شود، قرار منع تعقیب ظرف ده روز قابل اعتراض در دادگاه کیفری است. در صورت صدور قرار جلب به دادرسی دادگاه وقت رسیدگی تعیین و طرفین را احضار می کند در دادگاه کیفری نیز اگر دادگاه اتهام را وارد بداند حکم محکومیت صادر می کند و اگر وارد نداند حکم برائت صادر می کند که رای صادره قابل تجدیدنظر خواهی است. اگر پشت سفته نوشته باشد ضمانت در این شرایط خیانت در امانت محسوب نمی شود اگر امانت نوشته شده باشد قابل پیگیری است.
بستگی به ادله موجود نحوه دفاعیات طرف مقابل و تصمیم مقام قضایی است
با درود پرسشگر ارجمند نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.