حسن سیفی

دارای سابقه پروانه وکالت از:

قوه قضاییه - کارآموز

شماره پروانه:

84683

آخرین مدرک تحصیلی:

کارشناسی ارشد ارشد حقوق خصوصی

شهر:

آمل

تخصص ها

دعاوی خانواده و هویت قانونی شامل دعاوی خانواده، دعاوی ارث و میراث، دعاوی ثبت احوال، سرپرست و قیم
دعاوی مالی، تجاری، قراردادها شامل چک، داوری، قراردادها، مناقصات، اختلافات مالی، سفته، برات، فاکتور، رسید عادی و …
دعاوی املاک شامل اختلاف در مالکیت، خرید و فروش اموال غیرمنقول، املاک، شهرداری، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، زمین شهری و اوقاف، ثبت اسناد و املاک، موجر و مستاجر، سرقفلی، حق کسب و پیشه، تخلیه

مشاوره ها


1404/2/9
سفته داری خط خوردگی - سلام یه سفته دارم و روزی که پرش کرد طرف یه خط خوردگی جزئی داشت آیا اعتبار دارد
سلام . چنانچه موجب اشتباه در رقم و نوع تعهد نشود ایرادی ندارد
1403/10/6
حکم رابطه جنسی - سلام اگر خانم متاهلی. ک به مسافرت رفته (360 کیلومتر از همسرش فاصله دارد ) و حدود 4ماه به علت مشغله کاری شوهرش با او رابطه ای برقرار نکرده و آن خانم با پسر مجردی در ویلا به اشتباه رابطه جنسی بر قرار کرده است و الان معلوم شده ک صاحب ویلا دوربین مخفی گذاشته بوده و این فیلم کاملا واضح است هم از قیافه آن دونفر و هم رابطه شان و الآنم داره تهدید می‌کنه ک این فیلم را به پلیس و قاضی میدهد
آیا میتواند با این کار باعث اعدام زن شود ؟ شوهر این خانم خبر دارد و همسر خود را بخشیده است.
در واقع شاکی ندارد فقط این صاحب ویلا است آیا امکان دارد یا خیر
با سلام . با توجه به شرح ماوقع ،‌ حتی در فرض اثبات آن در محاکم ! مطابق با ماده 227 قانون مجازات اسلامی از حالت احصان خارج شدید و مطابق با ماده 230 قانون مجازات اسلامی حد زنا در مواردی که مرتکب غیر محصن باشد، صد ضربه شلاق است.
1403/10/6
مبایعه نامه - سلام بنده حیاطی خریدم در 30سال قبل خودم سه سال از حیاط استفاده کردم بعد باتوافق خودم پدر ومادرم از حیاط استفاده میکردن در زمانی که من اطلاع نداشتم از طریق دهیاری وماده 140 سند به نام پدرم صادر شده بدون هیچ گونه مبعانامه ومدرکی درضمن بنده زمانی خانه را معامله کردم درقولنامه قید شد که پدر ومادرم تازمانی که در قید حیات باشن حق انتفاع دارن فقط به علت نداشتن خانه گفتم استفاده کنند درضمن قولنامه را به عنوان گواه هم پدر هم مادر امضا واثر انگشت زدن حال که پدر ومادر فوت کردن 3 نفر از ورثه ادعاکردن که چون سند به نام پدر هست باید سهم بدی به ما بنده دادخواست اثبات قولنامه وابطال سند والزام به سند به طرفیت ورثه وفروشنده ملک دادم دادگاه بدوی با شواهد ومدارک بنده وتایید فروشنده ملک وتایید 4نفر از ورثه وتایید کارشناس دادگستری در دادگاه بدوی حکم ابطال سند واثبات مبعانامه را صادر کرد به نفع خواهان که بنده میباشم واداره ثبت را الزام به سند کرد حال اون سه نفر ورثه اعتراض کردن پرونده رفته تجدیدنظر ادعا کردن چرا در تصرف پدرمان بوده ملک من وتعدادی ازورثه از اول گفتیم که با توافق خودم پدر ومادرمان ازحیاط استفاده میکردن هیچ مدرکی دال برمالکیت مورثمان وجود ندارد تبادل لایحه هم انجام دادم چون. تجدیدنظر حضوری نیست نگرانم. با تجربه که شماها دارید آیا رای بدوی تایید میشه یانه ممنون که جواب میدین
با سلام . با توجه به مستندات و مدارک ارائه‌شده در دادگاه بدوی، احتمال تأیید رأی بدوی در دادگاه تجدیدنظر وجود دارد.
با این حال نیاز به بررسی بیشتری دارد
1403/10/6
تصادف و فوت سرباز هنگام اعزام به محل خدمت - آیا سربازی که موقع اعزام به آموزشی باعث سانحه و فوت شود آیا شهید محسوب میشود؟
با سلام . ماده 11 به بعد آیین نامه تعیین و احراز مصادیق عملی شهید، در حکم شهید و سایر مصادیق ایثارگری (مفقودالاثر، جانباز، آزاده و اسیر) مطالعه شود و بر همین اساس اقدام کنید . تشخیص با مراجع اعلامی در این آیین نامه می باشد .
1403/10/6
اخراج بی دلیل - سلام وقت بخیر
بنده چهارسال در کلینیک دندانپزشکی کار می‌کردم بعد چهارسال یه هفته ب پایان سال گفتن کار تعطیله نیازی نداریم ماهم باور کردیم .اما گفتن ب دلیل اینکه شهرداری مجوز نداده . ورشکست شدیم امتیاز کلینیک رو واگذار کردیم و این دروغا ..بعد عید دوباره کلینیک باز شد فعالیت کرد ... فهمیدیم ک مارو الکی بدون دلیل موجه اخراج کردن و اونم به خاطر یه سری مسائل اخلاقی ک خودشون با بعضی از پرسنل ها داشتن اینکارو کردن ک کسی بهشون شک نکنه ... اداره کار فقط حق و حق سنوات رو تعیین کرد..اما من میخوام ب خاطر اینکه بدون دلیل اخراجم کرده و الان سنم رفته بالا 32 سالمه و هرجا میرم میگن سنت بالاس ... از کار بیکار شدم چندماهه بیکارم ... درصورتیکه من از لحاظ کاری هیچ مشکلی نداشتم و بیشتر امور برعهده من بوده اما منو اخراج کردن یه دستیار ب جای من اوردن ...حالا میتونم از راه قانون دوباره پیگیری کنم شکایتش کنم غرامت بگیرم ؟
با سلام .
اگر کارفرمایی کارگر را به صورت غیرقانونی و خلاف شرایط و مقررات اخراج کارگر اخراج کند، بر اساس ماده 20 قانون کار، کارگر باید به هیات تشخیص روابط کارگر و کارفرما مراجعه کند و درخواست بازگشت به کار را ارائه کند؛ هیات تشخیص کارفرما را فراخوانده و در این خصوص از وی توضیح می‌خواهد. اگر اخراج کارگر بر اساس دلایل موجه و با طی مراحل قانونی باشد که کارفرما تنها مکلف به پرداخت حق و حقوق قانونی کارگر است اما اگر کارفرمایی دلیل موجهی برای اخراج کارگر نداشته باشد، در این صورت، هیات تشخیص حکم به بازگشت کارگر به محل کار خود را صادر می‌کند.
اگر کارفرما از پذیرش کارگر امتناع کند یا کارگر تمایلی به بازگشت به محیط قبلی را نداشته باشد، در این صورت، کارفرما مکلف است از تاریخ اخراج حقوق کارگر را پرداخت کرده و به ازای هر سال سابقه کار ، معادل 45 روز حقوق به عنوان حق سنوات به وی پرداخت کند. البته باید به این نکته توجه داشت که در حالت عادی، بر اساس ماده 27 قانون کار، حق سنوات به ازای سابقه کار معادل یک ماه آخرین حقوق محاسبه می‌شود و اگر کارگری اخراج شود، حق سنوات به میزان هر سال سابقه معادل 45 روز محاسبه خواهد شد.

ارتباط با من


ایمیل:

h.seifi121@gmail.com

آدرس:

آمل - خ امام رضا - رضوان 14 - قدیر 4

دادراه

کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد. تهیه شده در دادراه.