مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ورثه ای

با سلام، خونه ما ورثه ای هست، وکالت دادیم به مادرم. من خونه را گذاشتم برای فروش. بنگاه مشتری پیدا کرد و با من قولنامه نوشت. بعد پشت قولنامه نوشت که مادرم خونه را به من فروخته و من به مشتری. موقع استعلام قولنامه را قبول نکردن و گفتن فروشنده باید مادرم باشه. مادرم قبول نکرد بیاد بنگاه و بفروشه و قولنامه به اسمش باشه. من قولنامه‌ها را از بنگاه گرفتم که بیرون از بنگاه امضا کردم و گفتم مادرم امضا کرده بنگاه هم گیر نداد. الان مادرم میگه من خونه را نمی‌فروشم، الان قانونا تکلیف خونه و من و خریدار چطوری میشه ؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .درفروش ماترک نیازی به رضایت وامضاء مادرنیست. ولی بقیه وراث باید بعنوان فروشنده ,مبایعنامه راامضاء کنند.والا جرم فروش مال غیر مرنکب شدید.