مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک ورثه ای

با عرض سلام خدمت شما وکلای گرامی، یک باب منزل مسکونی و یک قطعه زمین مسکونی که قبلاً از زمین‌های کل پدریمان تقسیم و سهم الارث مادرمان گردیده و حدود 20 سال پیش هم مادرمان به رحمت خدا رفته، می‌خواهیم این زمین و خانه را بفروشیم، که یکی از وراث راضی نمی‌شود و می گوید من از آن خانه که حدود 200 متر می‌باشد سهم خودم یعنی 20 متر از آن را می خواهم و نمی‌فروشم و کسی این خانه را با این شرایط از ما نمی خرد. (تعداد ورثه 9 نفر) می باشد. لطفاً ما را راهنمایی کنید چگونه در محکمه شاکی بشویم، که به نتیجه برسیم؟ با تشکر

پاسخ ها :

اسداله داوری ایردموسی

اسداله داوری ایردموسی :

استان :

با تقدیم دادخواست به دادگاه محل الزام و اجبار قانونی فردممتنع رابرای فروش اخذ وافدام نمایید