الزام به تمکین خاص
الزام به تمکین
اصولاً حضور زوجین زیر سقف به منزله تمکین است مگر خلاف آن ثابت شود
سلام زوج می تواند دادخواست الزام به تمکین اقامه نمایید و زوج می بایست عدم تمکین زوجه را اثبات نماید . اگر زوجین در یک خانه در حال زندگی هستند اصل بر این است که زوجه تمکین می نماید مگر زوج خلاف آن را اثبات نماید
سلام و احترام دعوی الزام به تمکین
الزام به تمکین در صورت اثبات و صدور رای ضمانت اجرایی ندارد
با سلام می تواند بدوا اظهارنامه ارسال کند و سپس دادخواست الزام به تمکین بدهد بعد از رسیدگی اگر دادگاه احراز کند زوجه حاضر به تمکین نیست حکم الزام به تمکین صادر می شود در پرونده الزام به تمکین موضوع به کارشناسی ارجاع می شود تا مشخص شود زوج منزل مناسب و در شأن زوجه تهیه کرده یا نه. اگر مرد حکم الزام به تمکین بگیرد به زن نفقه تعلق نمی گیرد از طرفی مرد می تواند با اخذ گواهی نشوز دادخواست ازدواج مجدد بدهد. دادخواست ازدواج مجدد نیز دادگاه تمکن مالی مرد را بررسی می کند و اگر مرد تمکن مالی داشته باشد با درخواست زوج موافقت می شود اگر مرد ادعا کند تمکن مالی دارد ممکن است در پرونده اعسار مهریه مشکل پیش بیاد و دادگاه میزان اقساط بیشتری تعیین کند از طرفی حتی اگر مرد با اجازه دادگاه ازدواج کند زن می تواند هر زمان بخواهد می تواند جهت تمکین اعلام آمادگی کند و به منزل مشترک برگرد بنابراین درخواست ازدواج مجدد برای مرد به نظر راه حل خوبی نیست. اگر مرد حکم الزام به تمکین بگیرد زن ناشزه محسوب می شود و نفقه تعلق نمی گیرد و از طرفی در این شرایط اگر مرد درخواست طلاق دهد شرط تنصیف دارایی قابل اجرا نیست و از طرفی زن با این شرایط به راحتی نمی تواند طلاق بگیرد مگر اینکه با اعلام کراهت و بذل مهریه درخواست طلاق بدهد. رسیدگی به پرونده های خانوادگی زمانبر است و زوجین بهتر است اگر قصد ادامه زندگی مشترک نداشتند بهتر است توافق کنند و به صورت توافقی طلاق بگیرند بخصوص اگر مرد اموالی جهت توقیف نداشته باشد.
باید بتواند ادعای خود را اثبات کند
الزام به تمکین خاص
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.