مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین

خانم در خونه س منتها 2 ماه تمکین نمیکنن چه عام چ خاص .. آقا میتونه پرتش کنه بیرون ؟ واگه پرتش کنه باید نفقه بده ؟
اقا چطور میتونند خانم رو ملزم به تمکین کنند؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

دادخواست الزام به تمکین
ولی اثباتش دشواراست چون زیر یک سقف هستید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام درخواست الزام به تمکین داشته باشید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم واژه پرتش کن بیرون بسیار نامناسب می‌باشد. اگر شما ایشان را وادار به ترک منزل کنید نفقه ایشان بر شما واجب می‌باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مستلزم اقدام به تمکین الزام وی خواهد بود با ارائه اسناد و مدارک

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
دادخواست به خواسته الزام به تمکین را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیرحق بیرون انداختن ندارد -باید شما به نحوی عدم تمکینش را ثابت کنید وگرنه بودن در خانه شوهر قرینه برتمکین است