هر دو راه امکان دارد ولی سفته زودتر به نتیجه میرسید
با سلام اگر سفته را واخواست کرده باشید می توانید بدون پرداخت خسارت احتمالی درخواست تامین خواسته بدهید و اموال خوانده را توقیف کنید. اگر واخواست نکرده باشید به نظر تفاوتی نخواهد داشت و روند رسیدگی بدین شرح است بعد از قطعیت حکم می توانید از طریق دفتر خدمات قضایی درخواست صدور اجرائیه بدهید. درخواست صدور اجرائیه به شعبه بدوی ارسال می شود. شعبه بدوی اجرائیه صادر و به محکوم علیه ابلاغ می کند ظرف ده روز محکوم به را پرداخت کند یا مال معرفی کند و در اجرائیه اعلام می شود اگر مالی نداشته باشد ظرف سی روز دادخواست اعسار بدهد. بعد از ده روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه محکوم له می توانید به شعبه بدوی مراجعه کند و با اخذ نامه و اجرائیه و رای دادگاه به اجرای احکام مراجعه کند و از طریق شعبه اجرای احکام بدوا درخواست توقیف اموال بدهد تا استعلام سه گانه انجام شود اگر اموالی داشت توقیف می شود. و اگر اموالی نداشته باشد و دادخواست اعسار نداده باشد محکوم له می تواند بعد از سی روز از تاریخ ابلاغ اجرائیه حکم جلب بگیرید. اگر دادخواست اعسار ثبت شده باشد محکوم له باید صبر کند تا نتیجه اعسار مشخص بشه. اگر با اعسار موافقت بشه طبق حکم اعسار اقساط را پرداخت خواهد کرد و اگر موافقت نشه محکوم له می تواند حکم جلب بگیرد.
اظهارنامه جهت وصول مبلغ سفته ارسال پس از 48 ساعت آن را واخواست نمایید و پس از آن مطالبه وجه آن در محاکم حقوقی کنید
سفته ولی میتوانید هردو را اقدام نمایید
اگر سفته را واخواست کرده باشید می توانید بدون پرداخت خسارت احتمالی درخواست تامین خواسته بدهید و اموال خوانده را توقیف کنید.
سلام شما میبایست ابتدا سفته را در بانک واخواست نمایید و دادخواست مطالبه وجه اقامه نمایید و به قرارداد خود استناد نمایید
سفته مطالبه کنید
با سلام و احترام باید قرارداد بررسی شود
هردو چند سال طول میکشد محتملا
سلام دادخواست مطالبه وجه دهید
سلام، ابتدا باید قرارداد بررسی شود.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.