مشاوره حقوقی رایگان - حریم خصوصی

با سلام. بنده مالک طبقه اول هستم و با طبقه همکف مشکل دارم. آپارتمان وکالتی و قولنامه ای می‌باشد. پشت بام طبقه همکف مشرف به اتاق خواب های من و تراس می‌باشد. دو طرف هم مدرکی نداریم و در قولنامه قید نشده که مال چه کسی است. من پیشنهاد دادم که به دو قسمت باشه و با پارتیشن حریم خصوصی من حفظ بشه؛ ولی مالک طبقه همکف به هیچ صراطی مستقیم نیست و مخالفت میکنه. قانونا، شرعا و عرفا حق با کیست؟ تو مرحله شکایتم رای قاضی چیست؟ توروخدا راهنماییم کنید. ممنونم.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .مشاعات متعلق به هردومالک می باشد.شما باید برای حفظ حریم خصوصی خود اقداماتی ازجمله پرده مناسب وغیره نصب کنید وازدیگران انتظارحفظ حریم خودتون را نداشته باشیدودرصورت عدم سازش می توانید تقاضای فروش آپارتمان رابنمایید.