مشاوره حقوقی رایگان - پشت بام مشرف به تراس همسایه

با سلام.
منزل مسکونی بنده از نوع جنوبی و چند طبقه است. همسایه شمالی دارای منزلی دو طبقه است که سال ها قبل از احداث ساختمان بنده در محل سکونت داشته است.
ایشان از پشت بام خود به طبقه دوم ساختمان بنده دید دارد به شکلی که تراس ساختمان بنده دقیقا رو به روی پشت بام ایشان است. البته ایشان به همسایه های مجاور ما نیز دید دارد.
از نظر حقوقی میتوان ایشان را به ایجاد مانع یا بالاتر بردن دیوار پشت بام شان اجبار کرد یا خیر؟

پاسخ ها :

عباس  اكبري

عباس اكبري :

استان :

سلام
شما نمیتونی ایشون جبران به مانع دید کنی،بلکه میتونید در ملک دیوار و.....بنا کنید تا مانع دید شود