مشاوره حقوقی رایگان - داشتن سفته دست شخصی

باسلام و احترام
اینجانب دست شخصی 40 میلیون سفته بدون تاریخ دارم که ضمانت برای وصول چکهاش بود اما در وجه پرداختی نوشته شده نه ضمانت، که چکهاش وصول شده ولی الان بخاطر اختلاف شخصی به اجرا گذاشته، الان امکان داره با شواهد دفاع کرد و پرونده بنفع مابشه یا اگه اعتراض بدیم و خواستار اعسار بشیم چه مبلغی پیش پرداخت میشه، چون اگه نتونم پیش پرداختو پرداخت کنم حکم جلب میتونه بگیره؟

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

شما بامعرفی شاهد اگرمبالغ چکهای وصول شده باسفته ها برابر باشد می تواند احقاق حق کنید