مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام. مدت شش سال است که به عقد ازدواج مردی درآمده ام. با ایجاد اختلافات نتوانستم در دادگاه عسر و حرج خود را ثابت کنم و تقاضای طلاق من رد شد. با توجه با اینکه در این مدت زندگی مشترکی نداشته‌ایم و زوج حکم ازدواج مجدد و تمکین گرفته است. و من نیز با طرح شکایات حقوقی مختلف فقط توانسته ام مقدار کمی از مهریه خود را وصول کنم. با وضعیت فعلی ( افزایش قیمت سکه ) نمی توانم بقیه مهریه خود را که 100سکه است دریافت کنم و شوهرم نیز از طلاق خودداری می کند. آیا می توانم این دو موضوع را دلیلی بر عسر و حرج گرفته و تقاضای طلاق به لحاظ عسر و حرج نمایم. و تکلیف چیزهایی که به عنوان مهریه گرفته ام چه می شود؟ (مقداری طلا - پول حاصل از مزایده منزل)

پاسخ ها :

دادخواست مجدد طلاق به دلیل عسر و حرج طلاق به دلیل عسر و حرج ازدواج مجدد همسر عسر و حرج به دلیل ازدواج مجدد همسر طلاق به دلیل عسر و حرج طلاق با عسر و حرج عسر و حرج زوجه اثبات عسر و حرج زوجه طلاق عسر و حرج