هر اموالی که بعد از صدور حکم قطعی توسط اجرای احکام شناسای بشه قابل توقیف هست . ماشین بله قابل توقیف هست و منزل مسکونی یکی از مهمترین مستثنیات دین است که اگر در شان محکوم علیه و افراد تحت تکفل او باشد، حکم توقیف آن صادر نمیشود. پس شرط اصلی غیر قابل توقیف بودن منزل مسکونی، این است که این منزل تناسب با شان محکوم علیه داشته باشد مگر ثابت شود منزل مورد ادعا بیشتر از شان محکوم علیه باشد منزل در یک منزل ویلایی لاکچری زندگی میکند اینجا قانون اجازه فروش منزل رو میده و یک م زل در شان محکوم علیه خریداری میشه ومابقی دیون مشارالیه پرداخت میشه . ماشین که بنام فرزند محکوم علیه است قابل توقیف نیست.
زوجه میتواند خودروی زوج را توقیف کنند و خودرو مستثنیت دین نمیباشد منزل در حال ساخت نیست قابلیت توقیف دارد به شرط اثبات
هر اموالی بنام شخص زوج باستثنای مستثنیات قابل توقیف مهریه است
سلام. فقط خودرویی که به نام زوج هست و منوط به این وسیله امرار معاش نباشد ، قابل توقیف است.
با سلام، خودرو اگر وسیله کار نباشد قابل توقیف است. اما منزل مسکونی که عرفاً در شأن محکومٌ علیه در حالت اعسار او باشد جزء مستثنیات دین است.
با درود پرسشگر ارجمند تنها یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته میشود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد و سکونت بالفعل محکوم علیه نباشد مابقی اموال قابلیت توقیف را دارد موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را میطلبد به لحاظ اهمیت آن
با سلام خانه اگر برای سکونت زوج باشد مستثنیات این محسوب می شود ممکن است چون در آن ساکن نیست قاضی مستثنیات دین نداند ماشین زوج قابل توقیف است ماشین فرزند قابل توقیف نیست.
باسلام ماشین قابل توقیف است ولی منزل اگر تنها محل سکونت باشد جزء مستثنیات دین است
نیاز به بررسی جزییات بیشتری دارد
با سلام ماشین زوج قابل مطالبه است اگر مستثناد دین نباشد خانه اگر مستثنیات دین نباشد هم به همین صورت است
زوجه میتواند خودرو زوج را متوقف کند
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.