موضوع بستگی به قرارداد فی مابین طرفین و نحوه اجرای تعهداتشان دارد
بستگی به قرارداد دارد
خیر
خیر جرم است مگر مشاع فروخته باشد
با سلام اگر پولی پرداخت نشده می توانید دعوای بطلان معامله مطرح کنید
سلام. بدون تقسیم نامه حق فروش قسمت معین را نداشته است. مگر این که الان توافق کنند.
بلی تخت شرایطی
شما در مطلب خود چند مورد را مطرح کردید که سوال اصلی مشخص نیست. در مورد فروش زمین اگر پولی پرداخت نشده باشد امکان پیگیری و ابطال معامله وجود دارد. در مورد تصرف قسمت خاصی از زمین نیز اگر تقسیم صورت نگرفته باشد و پدر شما قسمت خاصی را نفروخته باشد باز هم امکان پیگیری و حتی شکایت کیفری وجود دارد. و در آخر در مورد قطع درختان صرف نظر از مشاع بودن آنها امکان پیگیری و شکایت به عنوان قطع درخت وجود دارد.
باید بیشتر بررسی شود
باسلام بنظر امکان ابطال معامله و مطالبه خسارت وجود دارد برای پاسخ دقیق نیازبه بررسی مدارک و مستندات است
سلام ابتدا میبایست مشخص گردد که در مبایعه نامه مورد معامله به صورت مفروز انتقال پیدا کرده یا مشاع ، اگر مورد معامله ، مشاع باشد خریدار نمی تواند بدون موافقت تمام شرکا زمین را به صورت مفروز تصرف نماید و در صورت تصرف ، پدر شما می تواند شکایت نماید . در مورد عدم پرداخت ثمن معامله ، پدر شما با توجه به مفاد و شروط مندرج در قرارداد ، می تواند اقدام قانونی نماید
با سلام و احترام میبایست در این خصوص تقسیمنامه وجود داشته باشد اگر قسمتی از مال مشاع را بفروشید یعنی شخص خریدار در تمام مساحت زمین به نوعی مالکیت دارد
باسلام بدون تقسيم نامه حق فروش قسمت خاصی از زمین را نداشته است
سلام پدر شما زمین رت فروخته فقط میتواند پول زمان فروش از شخصی که به فروخته بگبرد و ارزش افزوده اش را ولی اگر قسمت خاصی رامشخص نکرده ،طرف نمی تواند هر جایی که دوست داشت انتخاب نماید.
سلام عقد بیع صورت نگرفته است مگر اینکه در قالب عقد دیگری انتقال صورت گرفته باشد. اگر عقد بیع باشد و معامله صوری باشد این انتقال قابل ابطال است.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.