مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعهد فروشنده به مفاد مبایعه نامه

سلام
تاریخ انجام معامله 99/02/31 بود و تاریخ انتقال سند در دفترخانه رسمی 99/03/20 تعیین شده بود و خریدار می بایستی بخشی از پول را از وام مسکن به فروشنده پرداخت می کرد لذا مدارک مورد نیاز برای وام مسکن که از فروشنده در تاریخ 99/03/03 درخواست شده بود ، در تاریخ 99/03/22 تحویل خریدار شد و همچنین سند خونه از ابتدا در رهن بانک تجارت بود و در تاریخ 99/03/31 با حضور نماینده بانک تجارت در دفترخانه رسمی فک رهن شد ،
به دلیل ذکر شده فوق فرایند اخذ وام مسکن برای خریدار به تعویق افتاد ، لطفاً بفرمایید این تاخیر بوجود آمده به عهده چه کسی می باشد ؟

پاسخ ها :

شامراد مرادی دهداری

جناب آقای شامراد مرادی دهداری :

لحاظ نمی شود چون خریدارمقصرنیست