مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی

با سلام . من در فضای مجازی با یک خانم آشنا شدم که مایل به صیغه نامه بودن . بعد از صحبت درخواست مبلغ 800 هزار تومان واریز قبل از دیدار حضوری جهت صیغه شدن داشتن . بعد از واریز پول درخواست پول بیشتر و دبه کردن داشتن . تنها مدرک موجود شماره تلفن آن ها و مدارک انتقال پول می باشد . (شماره کارت) . آیا این مورد با توجه به نبود مدارک کافی قابل پیگیری و شکایت میباشد ؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام بله برای تنظیم دادخواست و یا تعقیب موضوع به یکی از وکلای محترم شهرتان مراجعه کنید