مشاوره حقوقی رایگان - اثبات معاوضه دو قطعه زمین

سلام خدمت وکلای محترم پدرم در 54 سال پیش قسمتی از قطعه زمین مسکونی را که مربوط به دو خانواده و سهم یک امامزاده که مجموعا 9 سهم در حدود 260 متر بود با قطعه زمین خودمان در حدود 600 متر در جای دیگر بصورت شفاهی معاوضه کرده. 12 سال زمان شاه سه سال انقلاب و در زمان جنگ تحمیلی ساختمان های ما تخریب شدند در سال 71 با شروع بازسازی با متراژ دقیق از عرصه و اعیان ما توسط شهرداری مهران خسارت واحد های تخریبی به ما دادند ولی زمین ما و همسایگان در طرح کاربری اداری، اموزشی قرار گرفت. و اجازه ساخت و ساز و حتی ثبت رسمی زمین به ما ندادند . (خانه های ما و همه شهر قبل از جنگ هیچ سند رسمی نداشتند و زمین ما همچنان بلاتکلیف باقی ماند در سال 97 اجازه سند به ما دادند ولی دو خانواده و اوقاف ضمن اعتراض به ثبت از ما شکایت کیفری کردند و می گویند معاوضه صورت نگرفته است آنها برگ سند اصلاحات ارضی دارند که منع توقیف شد. شکایت افراز یا دستور کردند که منوط به اثبات مالکیت شد و متوقف شد. و نیز تصرف عدوانی سال 88 دادند که بند ب ماده 107 مسترد کردند و جدیدند اثبات وقفیت و اثبات مالکیت و تصرف عدوانی و رفع تصرف داده اند. چگونه معاوضه شفاهی را ثابت کنیم؟ تصرف مالکان 54 سال داریم دو استشهاد محلی ممهور به مهر شورای شهر و مسجد محل و سه برگ خسارت بازسازی سال 71 داریم لطفا راهنمایی لازم که برای دادگاه متقن باشد. مبذول فرمایید متشکرم

پاسخ ها :

محمود  احمدي تجويد

جناب آقای محمود احمدي تجويد :

همینکه تصرف کردید و چند ساله دراختیاردارید خودش دلیله. تصرف بعنوان مالکیت دلیل مالکیت است و اگر باشه شهود