مشاوره حقوقی رایگان - سهم الارث

با سلام، بنده خواهرم چند سال پیش بابت تقسیم ماترک پدرم ازم شکایت نمود و دادگاه مرا به پرداخت مبلغی به عنوان سهم الارث خواهرم محکوم نموده است اما با وجود گذشت چند سال از پرداخت مبلغ نزد دادگاه خواهرم جهت دریافت آن اقدام نمیکند و اصولا به رأی قطعی معترض است راه حل چیست؟ آیا میتوانم مالک دارایی های بجا مانده از پدرم شوم؟ لطفا پاسخ دهید، با تشکر

پاسخ ها :

سهم الارث خواهر انحصار وراثت ارث خواهر تقسیم ارث ارث قوانین ارث