مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه سهم الارث توسط برادر

سلام ما 4 خواهر و 2 برادریم پدرم یک سال پیش منزل خود را به اسم 4 دختر انتقال داد و دو دانگ باقی مانده را برای برادرانم به نام خودش نگه داشته چون میدانست برادرانم ادعای حق کرده و خانه را مجبور به فروش میکنند به همین خاطر دو دانگ را به اسم خودش نگه داشت برادرانم برای گرفتن سهم دخترها میخواهند شکایت کنند آیا میتوانند سهم ما را بگیرند؟

پاسخ ها :

مطالبه سهم الارث توسط برادر سهم الارث خواهر ارث پدری سهم الارث ارث