مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی و هزینه بیمارستان

پدر بنده در بیمارستان خصوصی رشت عمل تنگی کانال نخاعی انجام داد. پس از پایان عمل، دکتر جراح از اتاق عمل بیرون اومد و گفت که حال پدر خوبه و بهوش اومده، بعد از اون بدلیل بی توجهی و غفلت تو ریکاوری پدرم دچار هیپوکسی میشه و به کما میره. حالا هم حدودا 35 روز تو کماست با ضریب هوشیاری پایین و زندگی نباتی داره. میخاستم بدونم اگه موفق بشم محکومشون کنم هزینه بیمارستان چی میشه؟ اگر پول بیمارستانو تا آخر ندم چیکارم میکنند؟ دیه اش چطوری؟ مجازات زندان داره؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

یایت این اتفاق خیلی خیلی متاسف هستم شما باید قدم به قدم پیش بروید ابتدا شکایت بکنید و مدارک لازم برای قصور پزشک را بدست بیاورید بعد تمامی هزینه ها و دیه را می توانید دریافت کنید