مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

سلام وقت بخیر
من خودرویی را از یک دلال خریداری کردم با قولنامه از یک بنگاه. اون دلال برام یک وکالت کلی گرفت به مدت 20 روزه که من برای تعویض پلاک و انتقال سند برم اما برای من مشکلی پیش اومد و نتونستم در موعد مقرر برم. الان با دلال صحبت میکنم صاحب سند رو با من اشنا نمیکنه شمارشم بهم نمیده و من دفترخانه هم رفتم اونجام شماره ای از صاحب سند پیدا نکردم. آیا باید از طریق قانونی اقدام کنم ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست الزام به انتقال سند و پلاک به طرفیت فروشنده و تمای دست های خریدو فروش قبلی تا صاحب سند اصلی باید بدهید