مشاوره حقوقی رایگان - پیگیر صاحب اصلی سند خودرو هستم

باسلام خدمت شما
من یک خودرو خریداری کردم که صاحب قبلی هم صاحب سند اصلی نبوده و خودرو هم با رضایت و مشخصات صاحب قبلی تعویض پلاک شده و حالا من هیچ آدرس و شماره تلفنی از صاحب قبلی و صاحب سند ندارم از شما خواهشمندم اگه امکانش هست راهنمایی کنید که چیکار باید بکنم ممنون میشم

پاسخ ها :

سارا دارابی

سرکار خانم سارا دارابی :

باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی خودرو به طرفیت ایادی قبل بدید
اگر وکالت نامه تنظبم شده چک کنید شاید مشخصات مالک رسمی نوشته شده اگر نه از شهرک آزمایش پیگیری کنید شاید موفق به اخذ اطلاعاتی شدید