مشاوره حقوقی رایگان - سند اصلی خودرو

با عرض سلام و خسته نباشید
بنده سال گذشته برج 6 .98 خودرویی صفر کیلومتر از بنگاه خریداری کردم که سند اصلی یا همون برگ سفید به اسم شخصی دیگر بود و بنگاه دار گفت که مشکلی واسه پلاک زدن و تک برگ کردن سند وجود نداره. و ماه دیگه بیا وکالت بهت بدم و بعد مراجعه به بنگاه فقط وکالت تعویض پلاک بهم داد که مهلتش 1 ماه بود. و وکالتی واسه سند اصلی خودرو بهم نداد که سند و تک برگ کنم و گفت چند روز دیگه بیا. وقتی بهش زنگ زدم گفت که خودتون برید صاحب سندو پیدا کنید که شماره و ادرس صاحب سند مشخص نیست و من خوزستانم و صاحب سند اصفهان هستش
لطفا راهنمایی کنید.
و اینو بگم که از بنگاه دار قولنامه دارم.
و هزینه سند رو باید کی پرداخت کنه
چون خودرو رو صفر خریدم و تمام هزینه هاشو دادم
تشکر از اساتید محترم و سایت خوبتون.

پاسخ ها :

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
هزینه نقل و انتقال توافقی هست و هر چی مکتوب شده باشه همونه و اگر چیزی مکتوب نشده باشه برابر قانون یا عرف بازار هست