مشاوره حقوقی رایگان - اعسار دوم

سلام
سال 92 شش میلیون چک دست یک نفر داشتم چند فقره بخاطر که پرونده به شورا برود وکیل دو پرونده تشکیل داد و برای دوتا پرونده تقاضا اعسار دادم قسط بندی شده زندانی هم رفتم یکی پرداخت شد یکی که سه میلیون هفتصد بود نتوانستم پرداختش کنم و حالا 8 یا نه میلیون شده و بخاطرش زندان هم رفتم از داخل زندان تقاضا اعسار دادم وکیل پرونده راضی نشده آیا دوباره می توانم تقاضا اعسار بدم آیا سود به این پرونده می خوره لطفا راهنمایی کنید با تشکر

پاسخ ها :

بابک پناهی

بابک پناهی :

استان :

بله می تونین. در صورت قبول اعسار و تقسیط بندی دیگه سود نمیخوره