مشاوره حقوقی رایگان - مستمری ‌پدر فوت ‌شده ‌به ‌پسر

سلام‌ آیا ‌پسری ‌که ‌چهل ‌سال ‌دارد‌ و مجرد ‌هست ‌و هیچ ‌بیمه ‌و کاری‌ ندارد ‌و از بیماری ‌افسردگی ‌و اعصاب ‌رنج ‌میبرد آیا ‌از مستمری ‌پدری ‌که ‌بازنشسته‌ شرکت ‌نفت‌ بوده ‌و فوت‌ شده‌ باشد ‌آیا چیزی ‌به ‌پسر تعلق‌ میگیرد ‌ممنون ‌از راهنمایی ‌شما

پاسخ ها :

مستمری پدر به فرزند پسر بیمار شرایط دریافت مستمری پدر توسط پسر مستمری پدر به پسر دریافت مستمری پدر مستمری بازماندگان مستمری قوانین دریافت مستمری بازماندگان