مشاوره حقوقی رایگان - تفکیک زمین 700 متری در شهر

سلام وقت بخیر
پدرم یک ملک مسکونی کلنگی 700 متری در شهر بسطام که شهرستان هم هنوز نیست سالها پیش خریداری کرده
ابعاد زمین 14 متر در 50 متر طول هست. از سمت عرض زمین رو به کوچه اس
شهرداری جهت تفکیک اذعان کرده 40 درصد زمین برای شهرداری است آیا این قانون صحت دارد ؟؟؟
چنانچه ما بخواهیم بین خواهر و برادرها این زمین رو به 4 قسمت تقسیم کنیم آیا میتوانیم کوچه رو کوچه شخصی و مشاع برای خودمان نگه داریم دوطرف زمین آپارتمان ساخته شده است ؟؟
لطفا راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام اینکه اکنون کدام طرح شهرداری در کدام محله تصویب شده و در حال اجرا است بعید است وکلا بدانند............. ساخت و ساز باید مطابق دستور نقشه های شهرداری صورت بگیرد.......... مالکین املاک برای ساخت و ساز موظف به اجرای قواعد شهرسازی هستند و داشتن کوچه شخصی از مواردی است که باید تایید آن را از شهرداری بگیرید.

محسن امیری نژاد بهرامی

جناب آقای محسن امیری نژاد بهرامی :

سلام با شرایطی 40 به 60 است درصورتی کوچه بن بست باشد میتوان تا حدودی شخصی باشد