مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش حواله خودرو

سلام ممنون از سایت خوبتون. چهار ماه پیش خانمم حواله غیرقابل صلح سمن موعد تجیل یکسال دیگه را فروخته و قولنامه دستی و وکالت محضری و یه چک بابت انتقال سند به خریدار دادیم. حالا حتی خود منم با شرایط جدید ایرانخودرو نمیتونم ثبت نام کنم چون بنام خانمم خریدیم ایا میشه فسخ کرد چون میگن خرید و فروش حواله جرم هست

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

چون قبل از این قانون فروختید مشکلی نداره چون عطف به ماسبق نمیشه. اگر خریدار راضی باشه میتونید فسخ کنید.