مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام عزیزان
چن وقت پیش برادر خانومم برای ماشین ساینا ریخته بعد گفت بیا پولشو بریز به حسابم که حواله رو بهت بدم من مبلغ 35 میلیون به حسابش ریختم الان چون با خانومم که باعث و بانیش همین داداشش هست به مشکل خوردم نه پول من را میده نه میاد محضر که حواله رو به نامم بزنه خواستم راهنماییم کنید ضمنا من و برادر خانومم از دو استان جدا هستیم و اون به بهانه های مختلف رفته ازم شکایت کرده خواستم بدونم اگه من شکایت حقوقی کنم در کدوم استان پیگیری میشه ممنون از پاسخگوییتان

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

بابت واریز وجه میتوانید با ارائه رسید و مدارک و شهادت شهودی که درجریان هستند اظهارنامه و سپس دادخواست استرداد مبلغ را بدهید. در خصوص دادخواست حقوقی نیز ، باید در محل اقامت خوانده یعنی برادر همسرتان طرح دعوی کنید.