مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مطالبه وجه

سلام. حواله خودرو خريدم 85 ميليون تومان. شركت خودرو تعطيل بوده و فروشنده به من نگفته. خرداد ماه دادخواست مطالبه وجه دادم ولي هنوز حكم نيامده. تقريبا چقدر خسارت بي ارزش شدن پول من ميشه؟ از خرداد ماه ٩٩ تا الان مبلغ مطالبه 85 ميليون تومان.
اگر نداشته باشه يك جا پولم رو بده حداقل چند درصد رو بايد پيش پرداخت بده؟ با تشكر.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خسارت تاخیر تادیه از تاریخ دادخواست و براساس نرخ بانک مرکزی محاسبه میشود