با سلام چنانچه بتوانید اثبات نمایید که وجه چک ها را پرداخت نموده اید خسارت تاخير تادیه به شما تعلق نخواهد گرفت و دعوی آیسان رد خواهد شد در غیر اینصورت به پرداخت اصل چک و خسارت تاخير تادیه محکوم خواهید شد.
سلام . اصل مبلغ چک ها و خسارت تاخیر آنها قابل وصول است و شامل مرور زمان نیست لیکن دعوای اثبات برائت ذمه به طرفیت دارنده می توان مطرح نمود
موضوع فوق به لحاظ حقوقی در اختلاف است زیرا ایشان مطالبه ننموده و اقدام علیه خود کرده و مشمول و مستحق وصول چنین تاخیری نیست لذا میتوانید دفاعیات خود را طی لایحه به شعبه در مقام تجدید نظر ارسال فرمایید
بلی تحت شرایطی مقدور خواهد بود
با سلام مشمول مرور زمان می شود.
سلام و عرض ادب 1) ماده 315 قانون تجارت مربوط به عدم امکان مطالبه وجه چک از ظهرنویس چک درصورت عدم برگشت زدن چک ظرف 15 روز از تاریخ سررسید است و ربطی به مطالبه وجه چک از شخص صادرکننده وجه چک ندارد. شما صادرکننده چک هستید نه ظهرنویس آن و لذا درهرحال مسئول پرداخت وجه اصل و خسارت تاخیر چک میباشید. 2) خیر ... چکی که از طرف تجار و برای فعالیت و امور تجارتی صادر نشده باشد، مشمول مرور زمان نخواهد شد و از تاریخ سررسید چک به آن خسارت تاخیر تادیه تعلق خواهد گرفت. 3) اگر با هریک از ادله اثبات نظیر اقامه شهادت شهود و غیره بتوانید اثبات کنید که اصل مبلغ چک را پرداخت نموده اید، دعوای مطروحه رد شده و پرونده مختومه خواهد شد. 4) اگر موفق به اثبات پرداخت اصل مبلغ چک نشوید و الزام به پرداخت داشته باشید باید توجه کنید که تاخیر تادیه 600 میلیونی تعیین شده، به صورت دیرکرد ماهانه محاسبه شده است لذا میتوانید به نحوه محاسبه خسارت تاخیر در اجرای احکام شورا بدلیل مخالفت با دستورالعمل صادره از طرف ریاست قوه که محاسبه سود را بصورت سالانه بخشنامه کرده اند، اعتراض کنید. ممکن است اعتراض پذیرفته شده و تاخیر تادیه بصورت سالانه محاسبه شود که نسبت به محاسبه ماهانه فعلی، میزان دیرکرد تقریباً نصف خواهد شد.
سلام شما میبایست طبق قانون اصل مبلغ به انضمام خسارت تأخیر تأدیه را پرداخت نمائید.
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.