مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان عودت کالا به هر دلیل حتی خرابی

باسلام، بنده تولید کننده کفش هستم، یکسال پیش حدود 3000 جفت کفش به شرکتی فروختم به همراه فاکتور ، حدود 160 میلیون از حساب من را پرداخت نکردند، و الان بعد یکسال 12 ماه به بهانه خرابی یا عیب قصد دارند کالای خریداری شده را عودت بدهند ، البته کالایی که سفارش دادند خودشو مدل و رنگها را تعیین کردند ، در ضمن مقداری از کالاها که دچار عیب بود بنده پس گرفتم و عودت شده و مابقی کالاها به دلیل فروش نرفتن قصد عودت و مرجوع دارند، حالا از نظر قانون میتواند کالا را بعد از یکسال مرجوع کنند با توجه به اینکه شرکت بخش کنترل کیفیت داره؟ با تشکر و سپاس

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شمادادخواست مطالبه وجه بدهید،طرف شمابایدعیب رااثبات کند،بله اگربانظرکارشناس عیب داشته باشدمیتواندمرجوع کند