مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه کار سخت و زیان آور

باسلام من به مدت 14سال در شرکتی که شرایط سختیه کار داشته مشغول بکار بودم و الان 26 سال سابقه دارم در شرکتی دیگه کار میکنم الان چطوری میتونم برای سختی اون چند سال اقدام کنم الان سن من 48ساله ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

به واحد مستمری اداره کاره منطقه خودتان مراجعه نمایید و از آنجا اقدام نمایید تا از شرایط قانون سخت و زیان آور استفاده نمایید

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام،وقتی که سن شما به پنجاه رسید باید از اداره کار تقاضای بازنشستگی کنید و کارشناسنان اداره کار در مورد اینکه 14 سال شما جزء کارهای سخت و زیان آور است تصمیم گیری خواهند کرد.هرجند شما با توجه به تغییر کارگاه به مشکل چهار درصد حق بیمه بازنشستگی را هم دارید.