مشاوره حقوقی رایگان - مرخصی مشاغل سخت و زیان آور

باسلام
اینجانب با استفاده از قوانین مشاغل سخت و زیان آور در دیماه 96بازنشست شده ام درحالیکه مرخصی ام بصورت عادی (چهار هفته درسال) محاسبه شده است .
لطفا بفرمایید من اکنون می توانم جهت استیفای حق گذشته ام اقدام نمایم.

با تشکر

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

آیا رضایت داده ای..یعنی رضایت نامه از شما گرفته

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، مرخصی استحقاقی سالانه کارگران دارای مشاغل سخت و زیان آور مشمول قانون کار 5 هفته می باشد و حق ذخیره 9 روز آنرا در سال دارند و اگر وجوه مانده مرخصی ذخیره شده قانونی در سال توسط کارفرما پرداخت و تسویه حساب شده باشد شکایتی در این زمینه در مراجع حل اختلاف کار قابل اثبات نیست .

پرسشگر :

باسلام طبعا هنگام بازنشستگی تسویه حساب صورت میگیرد سوال من این است باتوجه به اینکه اساسا این بند قانون در واحد کاری که در آن مشغول بودم لحاظ نمی شده آیا الان میتوان پیگیرآن شد.%

باتشکر

یک وکیل

پاسخ دوم : در فرض سؤال ، آنچه مهم است اینست که وجوه مانده مرخصی قابل ذخیره 9 روز در سال (و نه بیشتر) شما به حساب واریز نشده باشد حتی اگر از شما برگه تسویه حساب گرفته باشند . در اینصورت می توانید به مراجع حل اختلاف کار واقع در محل وقوع کارگاه سابق خود مراجعه و بر علیه کارفرما شکایت نموده تا رسیدگی و حکم صادر گردد . چنانچه رأی قطعی شده یا قطعی مراجع حل اختلاف کار بر خلاف مقررات قانون کار و آراء وحدت رویه دیوان عدالت اداری صادر شود می توانید در مهلت مقرر قانونی بر علیه رأی اداره کار مربوطه در دیوان عدالت اداری شکایت نمائید.